avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acte necesare pentru obtinerea dreptului de munca in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acte necesare pentru obtinerea dreptului de munca in AUSTRIA

Buna ziua ma numesc DANIELA si am si eu citeva nelamuririi poate ma putetii ajuta , lucrez in AUSTRIA la o batrana si am viza de sedere la ea pe perioada cit muncesc la ea 28 zile . nebenwonzitz si am un apartamen inchiriat aicii cu viza de domiciliu stabila hauptwonzitz, intrebarea mea este cum pot obtine dreptul de munca in Austria, la batrana muncesc printr/o firma romaneasca cu intermediarii austriecii dar noi lucram numai 6 luni pe an.Eu lucrez aicii din 2008 dar dar 1 luna cu o luna si la inceput 3/3 lunii am vreo sansa!!!!!
aicii mi sa spus sa asteptam pina in IANUARIE2014 ca nu se poate face nimic ca nu avem drept de munca . Va multumesc mult pt timpul acordat astept raspunsul dumneavoastra ,multumesc o zi frumoasa
Cel mai recent răspuns: daniela-blondy12 , utilizator 19:59, 16 Aprilie 2013
Ccererea pentru obţinerea permisului de muncă (Beschäftigungsbewilligung) trebuie depusă la Serviciul Pieţei Muncii (Arbeitsmarktservice) competent la nivel local.
MULTUMESC mult pt informatie sa avetii o zi frumoasa mai departe

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma de curatenie in strainatate daniela-blondy12 daniela-blondy12 Buna seara ma nunmesc DANIELA si am si eu citeva intrebarii daca ma putetii ajuta cu niste sfaturii EU lucrez in AUSTRAI la o firma intermediara roamana ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean american andreea333s andreea333s Buna ! Eu si prietenul meu vrem sa ne casatorim in Romania.El este cetatean american si viza o are expirata de 5 luni.Poate intra in Ro cu viza expirata?Eu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua , locuiesc în austria și sunt pensionară limita ... jasminne jasminne Bună ziua , locuiesc în Austria și sunt pensionară limita de vârstă din România , acum lucrez și la data de 1 nov 2024 aș împlini vârsta de ... (vezi toată discuția)