avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... FIRMA DE CURATENIE IN STRAINATATE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

FIRMA DE CURATENIE IN STRAINATATE

Buna seara ma nunmesc DANIELA si am si eu citeva intrebarii daca ma putetii ajuta cu niste sfaturii
EU lucrez in AUSTRAI la o firma intermediara roamana -austriaca, ca ingrijitoare la batrin, am obtinut dreptul de sedere in AUSTRIA, si lucrez in continuare la batrana . As dorii sa imi fac o firma de curatenie in ROAMANIA legal. si sa lucrez eu si preietenul meu cu toate formalitatiile ... intrebarea mea este daca fac aceea firma in RO , pot lucra pe teritoriul AUSTRIE cu ea , specific ca aicii am drept de munca numai la ingrijitoare in alte domenii nu am,
C e ar trebui sa fac!!!!!!!! sa ma lupt sa obtin aicii drept de munca sau este vreo sansa cu ce vreau eu sa fac ,, fara ca sa am probleme aicii in AUSTRIA!!!!!!!!!!
VA MULTUMESC din inima pt timpul acordat astept raspunsul dumnevoastra , mentionez , cu ajutorul dumnevoastra am reusit sa obtin aicii dreptul de sedere
MII de multumirii . va doresc o sera frumoasa.

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru obtinerea dreptului de munca in austria daniela-blondy12 daniela-blondy12 Buna ziua ma numesc DANIELA si am si eu citeva nelamuririi poate ma putetii ajuta , lucrez in AUSTRIA la o batrana si am viza de sedere la ea pe perioada ... (vezi toată discuția)
De ce atatea "legi tâmpite"la noi in romÂnia? suciu_oli77 suciu_oli77 Am fost acum 2 ani sa i-au copii din plasament,toate au decurs bine pâna am facut analizele,toata familia mea si dintre toti membrii familiei mi-a descoperit ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața, lucrez in germania ca ingrijitoare de batrani ... Andreea-Bianca Andreea-Bianca Bună dimineața, lucrez in germania ca ingrijitoare de batrani cu detasare .Pe perioada detasari imi sunt plătite toate darile la statul roman , contractul ... (vezi toată discuția)