avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate De ce atatea \"Legi tâmpite\"la noi in ROMÂNIA?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

De ce atatea "Legi tâmpite"la noi in ROMÂNIA?

Am fost acum 2 ani sa i-au copii din plasament,toate au decurs bine pâna am facut analizele,toata familia mea si dintre toti membrii familiei mi-a descoperit mie,ca am Hepatita b.
Apoi m-a sunat acasa de la Clinica si mi-a spus ca nu sant acceptata pentru a primi copii din plasament, am fost foarte șocata pe moment. Am renuntat si am plecat sa ingrijesc "bătrani "in Austria timp de 2 ani ,in alta Țara unde nu am avut restrictii si acolo me-am facut toate analizele din nou si intr-adevar am Hepatita b,dar cu un grad foarte scazut de infectie ,nu am nevoie de nici un fel de tratament,doar sa tin sub control in fiecare An., trebuie sa imi fac analiza de Viremie. Acum eu va intreb pe Dumneavoastra , de ce Legea nu permite sa ai copii din plasament? De ce trebuie sa plecăm noi "oamenii"sa ne cautam de munca in Străinatate unde nu ,cauta atata nod in papură? Cand noi puteam sa lucram pentru TARA noastra, Sunt foarte descurajata de aceste Legi, care nu fac ,decat sa ne indeparteze de România. Va multumesc mult . Cu stima si respect Suciu Olimpia.
Cel mai recent răspuns: Demos , utilizator 20:45, 28 Octombrie 2018
Buna ziua,
Intre un batran si un copil este o mica mare diferenta.
Stimate dl. avocat Kiritescu,

Intre copiii plasati in Ro si batranii din Austria este o foarte mare diferenta dar nu in sensul pe care dvs doriti sa-l dati discutiei.
Cunoscand conditiile "copiilor plasati" in Ro putem spune fara falsa modestie ca ai nostri ca brazii sunt imunizati la toate!!!
Deci utilizatoarea ar trebui sa-si faca o imunograma ca sa vada daca sanatatea ei si a batranilor de care ea se ocupa nu este in pericol.

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Intre un batran si un copil este o mica mare diferenta.

Ultima modificare: Duminică, 28 Octombrie 2018
Demos, utilizator
Stimata utilizatoare @suciu_oli77
Spuneti ca traiti si lucrati in Austria, oare intelegeti bine sistemul juridic austriac?
Nu de alta dar si in Austria se fac legi in functie de interese!
Nu ca in Ro unde criminalii numesc guverne de analfabeti, dar, si in Austria, interesele celor din umbra puterii creeaza asa numitele nise fiscale.
In tarile civilizate insa, se evita hartuirea legala a populatiei prin legi aiurea.
Cel mai frumos exemplu, legea 196/2018, nou nouta si deja plina de gauri juridice. lol

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere acte copii xerox proprietar euely euely Buna ziua, Am primit o cerere de la un proprietar adresata domnului Presedinte al C. Executiv, solicitand eliberarea unor copii xerox la ultimul proces verbal ... (vezi toată discuția)
Concediere josephine81 josephine81 Ce motive plauzibile se pot invoca de catre angajator in cazul in care doreste sa renunte la mine- angajat cu contract pe perioada nedeterminata- in ... (vezi toată discuția)
Promisiune contract intretinere GANDMVS GANDMVS Dragi forumisti, Va cer opinia intr-o problema mai deosebita. Din capul locului recunosc faptul ca sint neinitiat, credul si ca am facut o mare prostie ... (vezi toată discuția)