avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Activitate bogdaniulia

Activitate bogdaniulia

Răspuns la discuția partaj/donatie/modificare
multumesc
Răspuns la discuția partaj/donatie/modificare
Multumesc. In legatura cu procurile, nu ar fi o problema sa le facem in tara dar nu cu amandoi parintii in acelasi timp. Se poate si asa?
Buna!
1.Parintii mei au divortat dar nu au facut partaj, acum ar vrea sa imparta un apartament de 4 camere intre mine si sora mea, sa ne facem si intrari diferite. Doar eu ma aflu in tara si as avea posibilitatea sa rezolv problema. Este dificil sa se afle toti cei implicati la un notar in acelasi timp. As putea primi cate o procura de la fiecare parinte in parte pentru rezolvarea transcrierii dreptului de proprietate pe mine si sora mea? Sau macar pentru efectuarea de modificari?
2.Apartamentul se afla la parter, are balcon inchis, pentru o usa este nevoie de autorizatie? Restul de modificari ar consta in zidirea usilor interioare, iarasi, si pentru astea e nevoie de autorizatie? Pentru separarea utilitatilor stiu ca ar fi o alta chestiune, pe moment nu se pune problema.
Multumesc anticipat!
cosmin2222 a scris:

apartamentul este situat la etajul 2 din 4.
intr-un bloc vecin ,cu ap.identic ca cel al nostru o parte din locatari si-au separat ap.de 4 camere in 2 si cica platesc la primarie tot pt 4 camere pt ca amandoua au ramas pe acelasi nume.
precizez ca ap.este al parintilor mei si vreau sa separ pt a-mi face un ap.si mie de 2 cam.dureaza mult aprobarea...:(?multumesc, anticipat.

si eu as dori sa separ in mod similar. utilitatile ar fi la comun, fiind tot parinti. pentru parter, cu intrare prin balcon, se procedeaza la fel? usa balconului oricum exista, ar fi vorba sa scoatem o bucata de placa din balconul in sine, deci nu are cum sa afecteze structura blocului. in interior pe hol punem o coala de rigips. pare simplu dar cine stie ce avize trebuie!!
multumesc