avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... partaj/donatie/modificare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partaj/donatie/modificare

Buna!
1.Parintii mei au divortat dar nu au facut partaj, acum ar vrea sa imparta un apartament de 4 camere intre mine si sora mea, sa ne facem si intrari diferite. Doar eu ma aflu in tara si as avea posibilitatea sa rezolv problema. Este dificil sa se afle toti cei implicati la un notar in acelasi timp. As putea primi cate o procura de la fiecare parinte in parte pentru rezolvarea transcrierii dreptului de proprietate pe mine si sora mea? Sau macar pentru efectuarea de modificari?
2.Apartamentul se afla la parter, are balcon inchis, pentru o usa este nevoie de autorizatie? Restul de modificari ar consta in zidirea usilor interioare, iarasi, si pentru astea e nevoie de autorizatie? Pentru separarea utilitatilor stiu ca ar fi o alta chestiune, pe moment nu se pune problema.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: bogdaniulia , utilizator 12:37, 31 Octombrie 2014
In primul rand luati legatura cu un cadastrist sa vedeti daca se poate ce doriti dvs.
Apoi se poate da o procura in straintate de preferat la Consulatul Romaniei.
Multumesc. In legatura cu procurile, nu ar fi o problema sa le facem in tara dar nu cu amandoi parintii in acelasi timp. Se poate si asa?
da se poate.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament cu modificari prin prima casa elle-elle elle-elle vreau sa cumpar un apartament prin prima casa cu modificari fata de ceea ce exista in cadastrul apartamentului.Modificarile sunt: o usa care dadea din ... (vezi toată discuția)
Întrare în legalitate modificări apartament Emm1993 Emm1993 Bună ziua, Aș avea nevoie de sprijinul dvs cu următoarea speță. Am identificat un apartament pe care ne dorim să îl achiziționam, însă are o serie ... (vezi toată discuția)
ancpi_cadastru_intabulare modificari doresc sa cumpar un apartament dar in cartea tehnica ... Gabi-MC Gabi-MC Buna ziua, Doresc sa cumpar un apartament dar in Cartea tehnica nu sunt incluse modificarile aduse apartamentului (1) demolarea unei debarale cu largirea ... (vezi toată discuția)