avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Activitate savurodica

Activitate savurodica

Buna ziua,
Acum cativa ani in blocul in care locuiesc am avut exact aceeasi situatie. Apartamentul era cumparat cu credit imobiliar de un cetatean strain care la un moment dat a plecat din tara. Deoarece restantele se acumulau Asociatia a inscris privilegiul in CF. Rezultatul, nici macar nu s-a stiut ca banca a executat apartamentul si ca l-a preluat in proprietate. Dupa cateva luni, cand banca a vrut sa vanda apartamentul, au fost nevoiti sa solicite acea adeverinta cum ca nu exista datorii. Probabil ca am avut noroc si banca a considerat ca nu merita sa mai mearga in instanta si ne-a platit toata suma (care sa nu credeti era chiar mica) ca sa poata vinde.
Buna ziua.
Prevede Ordinul 343/2010 posibilitatea diminuarii costurilor cu conductele termice care trec printrun apartament in care s-a montat centrala pe gaz, in cazul in care acestea sunt izolate termic? Si daca da, cine stabileste care este procentul aferent diverselor posibilitati de executie a izolatiei ? Din diversele postari, inclusiv pe acest forum, am inteles ca odata cu abrogarea art. 12 al. 2 din Ordinul 233/2004 acest lucru nu mai este posibil.
Cu multumiri
Răspuns la discuția Debransare RADET Constanta
Buna seara,
Ma intereaseaza mult subiectul, vad ca nu pomeniti nimic de ordinul ANRSCE 91/2007 care interzice debransarea in cadrul condominiilor in care nu exista "precedent". Nu se mai aplica? Am inteles ca de-abia acu' devine mai actual.