Buna ziua,
Acum cativa ani in blocul in care locuiesc am avut exact aceeasi situatie. Apartamentul era cumparat cu credit imobiliar de un cetatean strain care la un moment dat a plecat din tara. Deoarece restantele se acumulau Asociatia a inscris privilegiul in CF. Rezultatul, nici macar nu s-a stiut ca banca a executat apartamentul si ca l-a preluat in proprietate. Dupa cateva luni, cand banca a vrut sa vanda apartamentul, au fost nevoiti sa solicite acea adeverinta cum ca nu exista datorii. Probabil ca am avut noroc si banca a considerat ca nu merita sa mai mearga in instanta si ne-a platit toata suma (care sa nu credeti era chiar mica) ca sa poata vinde.
Buna ziua.
Prevede Ordinul 343/2010 posibilitatea diminuarii costurilor cu conductele termice care trec printrun apartament in care s-a montat centrala pe gaz, in cazul in care acestea sunt izolate termic? Si daca da, cine stabileste care este procentul aferent diverselor posibilitati de executie a izolatiei ? Din diversele postari, inclusiv pe acest forum, am inteles ca odata cu abrogarea art. 12 al. 2 din Ordinul 233/2004 acest lucru nu mai este posibil.
Cu multumiri
Buna seara,
Ma intereaseaza mult subiectul, vad ca nu pomeniti nimic de ordinul ANRSCE 91/2007 care interzice debransarea in cadrul condominiilor in care nu exista "precedent". Nu se mai aplica? Am inteles ca de-abia acu' devine mai actual.