avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Activitate COSTEL_TURCU

Activitate COSTEL_TURCU

Discuție LEGEA ARMELOR
AM FOST MILITAR ACTIV, AM DEȚINUT ARME DE FOC MAI BINE DE 20 ANI DE VÂNĂTOARE AUTOMATĂ,CU CALIBRU REDUS,AUTOAPĂRARE CU GAZ,ACUM DEȚIN UN PISTOL CU BILE DE CAUCIUC. AM DEPUS DOSARUL PENTRU VIZA PENTRU URMĂTORII 5 ANI,CU FIȘA MEDICALĂ APT,CU AVIZUL PSIHOLOGIC APT,COPIE CI,1 FOTOGRAFIE RECENTĂ,COPIE PERMIS DEȚINERE ȘI FOLOSIRE ARME ȘI MUNIȚII ,DAR A ZIS CĂ VA TREBUI ȘI UN ACT DIN CARE SĂ REZULTE CĂ ȘTIU SĂ FOLOSESC ARMA !!!!!1?????AM CĂUTAT ÎN LEGE ȘI NU AM GĂSIT DECÂT PENTRU ARME CU GLONȚ,ȘI CARE VOR SĂ DEȚINĂ DE ACUM ÎN COLO !!!! NU PENTRU ARME DE AUTOAPĂRARE !!!!
Sunt abonat orange pe persoană fizică de câțiva ani,cu un abonament de 3 euro
doar pentru fidelitate,întrucât am avut abonament din 1997,dar pe srl.
am achiziîionat o tabletă , am scos cartela din telefon, am introduso în tabletă
pentru a verifica funcționarea ei . Am repus cartela în telefon . A doua zi am primit un mesaj cu o informație de timp probabil din zona argeș.
Am deschis internetul pe vodafone pe care am 6 go.de trafic,și în my acont orange, pentru a vedea ce se întâmplă și am constatat opțiuni activate fără știrea mea. iar la costuri,35 minute din abonament rămas și cost suplimentar 74 euro fără tva.
CE PĂRERE AVEȚI ? Mulțumesc !

Discuție PENSII
NÃSCUT 22.09.1948,LA DATA DE 28 11.2011, DECIZIE RECALCULARE PENSIE REZULTAT =43 ANI, 1 LUNÃ ,28 ZILE- ANTICIPAT PARTIAL,CU PENALIZARE 12% PENTRU 24 LUNI. MI SE PARE CA TREBUIA SA FIE ANTICIPATA FARA PENALIZARE !!!!!!! MULTUMESC !!!!