avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Optiuni activate fara acord si costuri suplimentare
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Optiuni activate fara acord si costuri suplimentare

Sunt abonat orange pe persoană fizică de câțiva ani,cu un abonament de 3 euro
doar pentru fidelitate,întrucât am avut abonament din 1997,dar pe srl.
am achiziîionat o tabletă , am scos cartela din telefon, am introduso în tabletă
pentru a verifica funcționarea ei . Am repus cartela în telefon . A doua zi am primit un mesaj cu o informație de timp probabil din zona argeș.
Am deschis internetul pe vodafone pe care am 6 go.de trafic,și în my acont orange, pentru a vedea ce se întâmplă și am constatat opțiuni activate fără știrea mea. iar la costuri,35 minute din abonament rămas și cost suplimentar 74 euro fără tva.
CE PĂRERE AVEȚI ? Mulțumesc !

Alte discuții în legătură

Escrocherie mobiplus in cadrul retelei vodafone tialiit tialiit In data de 09.04.2015 am achzitionat un nou abonament Vodafone in cadrul societatii comerciale pe care o detin. O promotie noua ca sa zic asa. Aproximativ acum ... (vezi toată discuția)
Probleme in legatura cu traficul de internet C0olmonkey C0olmonkey Salut! As avea si eu o problema legata de compania Orange: Fiul meu mi-a oferit niste trafic de internet prin ajutorul unei aplicatii create de cei de la ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract orange Tudor Mincu Tudor Mincu Buna ziua, Am o problema cu Orange. In Decembrie 2009 am achizitionat un telefon Blackberry 8520 Curve de la ei, cu abonament de 20 de euro (TVA inclus). ... (vezi toată discuția)