avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Probleme in legatura cu traficul de internet
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Probleme in legatura cu traficul de internet

Salut!
As avea si eu o problema legata de compania Orange:
Fiul meu mi-a oferit niste trafic de internet prin ajutorul unei aplicatii create de cei de la Orange cu o ocazie speciala (My Heartbeats).
Astazi ma trezesc cu un mesaj de la Servicii Clienti ca am atins un cost suplimentar mare si ca sa evit suspendarea abonamentului sa sun la numarul oferit de ei. Am sunat si mi-a raspuns un tip care imi spune ca am facut cost suplimentar in valoare de 61 euro pentru ca am avut trafic de internet national. Dupa terminarea convorbirii am sunat la 415 (Cronos) pentru a vedea unde mi-a disparut traficul de internet pe care stiam ca il am pana astazi inclusiv. Surpriza era ca mie imi arata ca mai am peste 6000mb utilizabili. Sun inapoi si mascariciul de acolo dupa 10 minute de muzicuta si de asteptat aiurea imi spune ca internetul nu mai e valabil de cate-va zile chiar daca mie imi arata altceva si ca in termen de aproximativ 5 zile ma va contacta cineva de la nu stiu ce echipa.

Ideea este ca mie ar trebui sa mi se emita factura in cursul zilei de maine.
Ce sa fac in acest caz? Sa platesc factura? Sa astept? Daca nu am de gand sa o platesc pentru ca ma consider total neindreptatit care sunt riscurile?
Cel mai recent răspuns: adema1980 , utilizator 18:29, 12 Aprilie 2016
Nu prea o sa aveti castig de cauza din pacate; e o metoda a celor de la companiile de telefonie (toate) de a nu-si anunta clientii cand depasesc consumul din abonament, pentru a-i suprataxa. Motivarea e puerila si insultatoare:"nu putem monitoriza fiecare client in timp real". Gresit.
Recomandarea e sa instalati in telefon o aplicatie care inchide traficul de date la atingerea plafonului indicat de dvs. (pe viitor)
Ultima modificare: Marți, 12 Aprilie 2016
adema1980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum putem stopa furturile de la orange? adrianocty adrianocty Am un abonament de familie de 10 euro.Pana in 19.12.2009 am avut activa o optiune de internet cu trafic inclus de 500 mb. Vazand ca acest trafic inclus de 500 ... (vezi toată discuția)
Abuz din partea orange romania in roaming Melabella Melabella Buna. Am nevoie de un sfat, indrumare referitor la o problema pe care o am in prezent cu Orange Romania. Scriu mai jos detaliile: Sunt plecata in Statele ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract orange ionutadriandragut ionutadriandragut pot sa reziliez contractul la orange? cei de la orange mi-au facut oferta prin telefon pentru un abonament orange me 5 si mi-sa oferit 500 de minute nationale ... (vezi toată discuția)