avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... LEGEA ARMELOR
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

LEGEA ARMELOR

AM FOST MILITAR ACTIV, AM DEȚINUT ARME DE FOC MAI BINE DE 20 ANI DE VÂNĂTOARE AUTOMATĂ,CU CALIBRU REDUS,AUTOAPĂRARE CU GAZ,ACUM DEȚIN UN PISTOL CU BILE DE CAUCIUC. AM DEPUS DOSARUL PENTRU VIZA PENTRU URMĂTORII 5 ANI,CU FIȘA MEDICALĂ APT,CU AVIZUL PSIHOLOGIC APT,COPIE CI,1 FOTOGRAFIE RECENTĂ,COPIE PERMIS DEȚINERE ȘI FOLOSIRE ARME ȘI MUNIȚII ,DAR A ZIS CĂ VA TREBUI ȘI UN ACT DIN CARE SĂ REZULTE CĂ ȘTIU SĂ FOLOSESC ARMA !!!!!1?????AM CĂUTAT ÎN LEGE ȘI NU AM GĂSIT DECÂT PENTRU ARME CU GLONȚ,ȘI CARE VOR SĂ DEȚINĂ DE ACUM ÎN COLO !!!! NU PENTRU ARME DE AUTOAPĂRARE !!!!

Alte discuții în legătură

Port arma neletala doberv doberv daca x cumpara de la magazin un pistol cu bile de cauciuc,pistol care se vinde ca si arma neletala mai are nevoie de vreo autorizatie sau permis de port arma? (vezi toată discuția)
Acte necesare permis armă (pistol cu bile de cauciuc) Bogdan00 Bogdan00 Bună ziua! În urma unor evenimente mai puțin plăcute (am fost atacat cu un cuțit pe propriul teren de niște tâlhari) m-am hotărât să-mi scot ... (vezi toată discuția)
Pistol cu gloante de cauciuc GaneaO GaneaO Buna ziua! Doresc sa-mi achizitionez un pistol cu gloante de cauciuc pentru autoaparare. Doresc sa stiu care sunt formalitatile si ce demersuri trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)