avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pistol cu gloante de cauciuc
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pistol cu gloante de cauciuc

Buna ziua! Doresc sa-mi achizitionez un pistol cu gloante de cauciuc pentru autoaparare. Doresc sa stiu care sunt formalitatile si ce demersuri trebuie sa fac pentru a fi in legalitate. Mentionez ca detin atestat de paza si ordine publica.
Cel mai recent răspuns: RADU SAVALACHE , Avocat 20:53, 27 Iulie 2010
A se vedea Hotararea nr.130/2005
In orice situatie trebuie sa va constituiti un dosar la Politia Capitalei, serviciul arme si munitii care sa contina: O cerere tip (se obtine de acolo); C.I. (copie si original) cazierul judiciar,adeverinta medicala (obtinuta numai de la policlinicile acreditate sa emita unastfel de document pentru port arma), aviz psihologic din care sa rezulte ca sunteti apt sa detineti si sa folositi o arma, depuneti si atestatul pe care sustineti ca il detineti,doua fotografii color 4x5 o taxa la CEC(nu stiu cat este...)
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Port arma neletala doberv doberv daca x cumpara de la magazin un pistol cu bile de cauciuc,pistol care se vinde ca si arma neletala mai are nevoie de vreo autorizatie sau permis de port arma? (vezi toată discuția)
Acte necesare permis armă (pistol cu bile de cauciuc) Bogdan00 Bogdan00 Bună ziua! În urma unor evenimente mai puțin plăcute (am fost atacat cu un cuțit pe propriul teren de niște tâlhari) m-am hotărât să-mi scot ... (vezi toată discuția)
Legea armelor COSTEL_TURCU COSTEL_TURCU AM FOST MILITAR ACTIV, AM DEȚINUT ARME DE FOC MAI BINE DE 20 ANI DE VÂNĂTOARE AUTOMATĂ,CU CALIBRU REDUS,AUTOAPĂRARE CU GAZ,ACUM DEȚIN UN PISTOL CU BILE ... (vezi toată discuția)