avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Activitate Mariana231

Activitate Mariana231

Buna ziua am si eu o întrebare , am divortat dar nu am făcut partajul problema e ca avem împreuna un împrumut ipotecar iar notarul spune ca am nevoie de acordul bănci , banca ca trebuie făcut partajul si apoi mers la banca . Eu personal nu mai înțeleg nimic, apartamentul va rămâne sotului dar as vrea sa se termine odată totul ce as putea sa fac???

Cum este posibil ca din decembrie sa intram in shengen cred ca atunci nu as mai avea nevoie de acordul lui pentru a scoate copilul din tara????? È adevarat ar trebui sa caut alt LOC de munca dar as vrea sa stiu daca macar atunci as avea vre-o posibilitate???
Buna ziua , am si eu câteva întrebări , am divorțează in luna Martie 2013 si am custodia comuna asupra unei fetiței de 3 ani si jumătate iar in prezent nu am un job. Am insa posibilitatea de a pleca in Italia cu un contract de secretara intr-un studio juridic , întrebarea mea este ce demersuri ar trebui sa fac pentru a putea pleca având in vedere ca fostul soț nu este deacord dar nici nu este in posibilitatea de a plăti pensia alimentara stabilită in conventia de la notar. Am vre-o posibilitate sa pot pleca? Bineinteles având grije ca tatăl sa vadă fata in limita posibilitatilor??? Va multumesc
Un prieten de familie vrea sa daca rezidenta in Romania care sunt demersurile si actele necesare pentru intonereste acesteia.
Am divortat la notar de curand c'è trebuie sa fac pentru schimbare carte de identitate inclusiv schimbare a numelui