avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... As vrea sa schimb cartea de identitate in urma unui ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

As vrea sa schimb cartea de identitate in urma unui divort

Am divortat la notar de curand c'è trebuie sa fac pentru schimbare carte de identitate inclusiv schimbare a numelui
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 23:03, 21 Aprilie 2013
Cu incheierea data de notar, prin care se constata desfacerea casatoriei si revenirea la numele purtat anterior, va prezentati la Serviciul de Evidenta Populatiei si completati o cerere tip pentru eliberarea unui nou act de identitate.
Aveti la dispozitie 15 zile. Cererea o primiti gratuit de la ghiseu. Veti avea asupra dvs. certif de nastere, de casatorie, de divort, de nastere a copiilor daca aveti copii care au ramas in urma divortului in grija dvs. si au varsta pana in 14 ani, contractul pe casa, toate in original si copie xerox. Cartea de identitate si cartea de alegator in original.Taxa este de 12 lei, de regula se achita la impozite si taxe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare carte de identitate in urma divortului Mihaela12332 Mihaela12332 Am facut de curand divortul la notar si as dori sa stiu c\'è trebuie sa fac pentru schimbare a carte identitate séparé c\'è trebuie da revin la ... (vezi toată discuția)
Schimbare carte de identitate nixnix nixnix buna seara ce acte sunt necesare pt elib de carte de identitate in urma divortului si implicit in schimbarea numelui dar si schimbarea mentionez ca imi voi ... (vezi toată discuția)
Acte dupa divort diana2010 diana2010 buna ziua, problema mea este urmatoarea , in 2008 am divortat si pana in prezent nu am schimbat actele , muncind in prezent in anglia, acum am revenit in ... (vezi toată discuția)