avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... schimbare carte de identitate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

schimbare carte de identitate

buna seara
ce acte sunt necesare pt elib de carte de identitate in urma divortului si implicit in schimbarea numelui dar si schimbarea
mentionez ca imi voi schimba si adresa
multumesc
Cel mai recent răspuns: bep , utilizator 18:42, 7 Noiembrie 2011
Hotararea judecatoreasca cu mentiunea ramasa definitiva si irevocabila, pentru nume, iar pentru schimbarea domiciliului actul de proprietate al imobilului, contract de inchiriere sau declaratie de luare in spatiu
Certif dvs.de nastere, de casatorie, sentinta de divort cu mentiunea ramas definitiv si irevocabil, contractul pe casa, prezenta proprietarului daca nu sunteti dvs.proprietarul locuintei sau declaratie notariala a acestuia ca va primeste in spatiu, cerif de nastere pentru copii(daca aveti)pana la 14 ani, taxa timbru de 4 lei si taxa de 7 lei, contravaloarea cartii de identitate. Toate actele trebuie sa le aveti la dvs in original si copie xerox. La motivul schimbarii cartii de identitate veti mentiona schimbare nume in urma divortului+schimbarea domiciliului.
Fara certificat de casatorie daca sunteti divortata, iar certificatele copiilor sub 14 ani doar daca v-au fost incredintati dvs. in urma divortului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare carte de identitate nixnix nixnix buna seara as dori sa stiu ce acte sunt necesare elib cartii de identitate in urma divortului si totodata schimbarii numelui si domicilului in cate zile se ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru schimbarea documentelor personale de identitate in urma unei casatorii. Alusa Alusa Buna, Situata in Anglia,..casatorita acum 2 ani in Anglia,..inca nu am reusit sa vin in Romania sa-mi schimb numele si documentele de identitate! Rugamintea ... (vezi toată discuția)
As vrea sa schimb cartea de identitate in urma unui divort Mariana231 Mariana231 Am divortat la notar de curand c\'è trebuie sa fac pentru schimbare carte de identitate inclusiv schimbare a numelui (vezi toată discuția)