avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Activitate kelulory

Activitate kelulory

daca unui copil i s-a facut certificat de nastere de catre mama biologica in lipsa tatalui, acesta fiind plecat din tara o perioada de cateva luni, tatal la revenire in tara isi poate trece copilul pe nume? ma refer la o relatie de concubinaj intre tata si mama. se reface certificatul de nastere sau sum se procedeaza? va multumesc
buna ziua am o intrebare, doresc sa-l bag la majorarea pensiei alimentare pe fostul meu sot de care am divortat in 2007 si la care in anul respectiv i s-a fixat pensia alimentara de 87 ron, acesta dupa sentinta de divort a conceput cu o alta femeie un alt copil, afecteaza acest copil ulterior conceput majorarea pensiei alimentare a copilului meu?
va multumesc
daca prin primarie am obtinut diferite avizuri, de curent de CI flotant, primaria ma poate ajuta in vreun fel?
ma puteti ajuta, exista vreo varianta?
nu prea am cum sa dau de primul proprietar, dar miam facut adresa de flotant pe adresa asta, am platit impozit, am facut demersuri pentru curent electric, nici cel dinaintea mea nu poate sa dea de primul proprietar dar intre ei este un contract de vanzare cumparare cu martori. ma poate ajuta primaria din sat in vreun fel? sau cum as putea sa legalizez fara primul proprietar?
am cumparat anul trecut o casa prin contract de vanzare cumparare cu martori, persoana de la care am cumparat avea contractul la fel ca mine cu martori, eu acuma vreau sa vand casa si nu stiu cum sa legalizez contractul de vanzare cumparare, primul propritar este plecat din tara, deci eu as fi al treilea proprietar