am cumparat anul trecut o casa prin contract de vanzare cumparare cu martori, persoana de la care am cumparat avea contractul la fel ca mine cu martori, eu acuma vreau sa vand casa si nu stiu cum sa legalizez contractul de vanzare cumparare, primul propritar este plecat din tara, deci eu as fi al treilea proprietar
Vanzarea de bunuri imobile sub Sanctiunea nulitatii absolute se face in forma autentica! Trebuie sa dati de primul proprietar, adica primul vanzator sa vedeti daca acela are contract de vanzare cumparare autentic.
nu prea am cum sa dau de primul proprietar, dar miam facut adresa de flotant pe adresa asta, am platit impozit, am facut demersuri pentru curent electric, nici cel dinaintea mea nu poate sa dea de primul proprietar dar intre ei este un contract de vanzare cumparare cu martori. ma poate ajuta primaria din sat in vreun fel? sau cum as putea sa legalizez fara primul proprietar?
Probleme la primarie
petre86
am o problema cu angajatii primariei din satul vecin care refuza sa imi acorde adeverinta pentru terenurile pe care le detin si care se afla pe zona lor , ... (vezi toată discuția)