avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... problema unui imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

problema unui imobil

sunt singur la parinti tatal a decedat am succesiunea facuta mama este in viata avem o casa cumparata cu chitante de mana dar are si un testament in care fostul propritar spune ca nu are mostenitori impozit platim dar vrem sa legalizam actele prin vanzare cumparare sa fiu trecut ca proprietar cat si sotia si mama sa aiba drept la o camera dar sa nu mai poata strica actele ca este recasatorita
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 11:53, 26 Aprilie 2013
Mergeti in instanta si cereti ca prin hotarare judecatoreasca sa primiti titlul de proprietate,dovedind cu inscrisuri si martori.
In cazul in care posesia imobilului nu va este tulburata de o terta persoana ,cu siguranta ve-ti primi o sentinta favorabila.
Evitati un proces lung si costisitor si urmati procedura intabularii pentru posesorii care nu au acte autentice .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanta de mina mioara246 mioara246 MAMA MEA ARE UN IMOBIL DIN ANUL 1967 CUMPARAT CU CHITANTA DE MINA.NEAVAND POSIBILITATI FINANCIARE PENTRU OBTINEREA UNUI ACT DE PROPRIETATE,CE POSIBILITATI ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare in forma autentica kelulory kelulory am cumparat anul trecut o casa prin contract de vanzare cumparare cu martori, persoana de la care am cumparat avea contractul la fel ca mine cu martori, eu ... (vezi toată discuția)
Rog ajutor! stanceni stanceni Buna seara! Va rog sa-mi permiteti sa sunpun atentiei d-voastra urmatoarea situatie: acum cativa ani am cumparat un teren, dar intre timp proprietarii au ... (vezi toată discuția)