avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Majorarea pensiei alimentare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Majorarea pensiei alimentare

buna ziua am o intrebare, doresc sa-l bag la majorarea pensiei alimentare pe fostul meu sot de care am divortat in 2007 si la care in anul respectiv i s-a fixat pensia alimentara de 87 ron, acesta dupa sentinta de divort a conceput cu o alta femeie un alt copil, afecteaza acest copil ulterior conceput majorarea pensiei alimentare a copilului meu?
Plafonul maximal pentru pensia de intretinere poate atinge 16,5 % din salariul minim pe economia nationala (cand nu sunt realizate venituri ) sau din venitul net realizat ( cand este prestata o activitate lucrativa ).

Nu stim daca afecteaza concret, depinde de venitul actual al tatalui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara alinciprian78 alinciprian78 As avea nevoie de un model cerere pt reducerea pensiei de intretinere, multumesc. stiti daca aceasta actiune de reducere a pensiei alimentare pe motivul ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara telconta telconta cum se stabileste pensia alimentara pentru 2 copii minori in urma divortului , care este procentul? (vezi toată discuția)
Cum se stabileste pensia alimentara? alinaoniga alinaoniga Buna ziua!asi dori si eu sa stiu ce sa fac in cazul in care am divortat in anul 2008 si atunci instanta mi-a incredintat copilul de 2 ani iar tatalui i-a ... (vezi toată discuția)