avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Activitate cristiionescu111

Activitate cristiionescu111

buna ziua. am un dosar de retrocedare pt. un teren care nu se poate retroceda .......... l-am depus la PMB , am castigat acest proces cu sentinta definitiva si irevocabila , am primit dispozitia primarului general care propune masuri reparatorii , dosarul a fost trimis la prefectura iar in prezent am fost instiintat in scris de faptul ca dosarul a fost trimis in sfarsit la ANRP , nelamurirea mea este vis a vis de masurile reparatorii , cum pot cunoaste ce decizie s-a luat ,care sunt masurile reparatorii [suma ,valoarea lor] , cine ma poate lamurii ? va multumesc .
buna seara. am revendicat un teren ,m-am judecat cu primaria 7 ani ,am castigat la curtea de apel bucuresti procesul am intrat in posesia sentintei acum 1 luna. sentinta spune sa primesc masuri reparatorii IREVOCABIL. terenul nu se poate inapoia se afla in curtea celei mai mari constructii [ sa nu dau nume] . VA ROG sa ma indrumati ce se poate face in continuare [ executare ?] sau slabe sperante visavis de guvernul ponta cu asumarea ce se discuta la televizor...VA MULTUMESC ANTICIPAT.