avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proces castigat retrocedare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proces castigat retrocedare

buna seara. am revendicat un teren ,m-am judecat cu primaria 7 ani ,am castigat la curtea de apel bucuresti procesul am intrat in posesia sentintei acum 1 luna. sentinta spune sa primesc masuri reparatorii IREVOCABIL. terenul nu se poate inapoia se afla in curtea celei mai mari constructii [ sa nu dau nume] . VA ROG sa ma indrumati ce se poate face in continuare [ executare ?] sau slabe sperante visavis de guvernul ponta cu asumarea ce se discuta la televizor...VA MULTUMESC ANTICIPAT.
Cel mai recent răspuns: themis , utilizator 11:26, 22 Aprilie 2013
Nu aveţi ce să executaţi. Va trebui ca după intrarea în vigoare a legii (dacă nu cumva CCR o va găsi ca fiind neconstituţională) să procedaţi în conformitate cu prevederile ei.

Poate că ar fi util să cereţi sfatul unui avocat cu privire la ceea ce dispune instanţa şi la paşii de urmat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintrarea in posesie a unui teren intravilan florina2704 florina2704 Mai pot sa intru in posesia unui teren intravilan printr-o sentinta definitiva si irevocabila din anul 1997 la care nu am cerut executarea sentintei prin ... (vezi toată discuția)
Investire cu formula executorie sailor sailor Buna ziua! Sentinta civila a Judecatoriei din 2003 devenita definitiva si irevocabila prin Deciziile civile ale Tribunalului respectiv a Curtii de ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc marfan marfan Buna ziua, Am o sentinta de retrocedare din partea statului a unui teren, pe care insa cineva si-a construit o casa. Cum nu vreau sa ma complic cu evacuare ... (vezi toată discuția)