avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cine stabileste valoarea masurilor reparatorii legea 10
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cine stabileste valoarea masurilor reparatorii legea 10

buna ziua. am un dosar de retrocedare pt. un teren care nu se poate retroceda .......... l-am depus la PMB , am castigat acest proces cu sentinta definitiva si irevocabila , am primit dispozitia primarului general care propune masuri reparatorii , dosarul a fost trimis la prefectura iar in prezent am fost instiintat in scris de faptul ca dosarul a fost trimis in sfarsit la ANRP , nelamurirea mea este vis a vis de masurile reparatorii , cum pot cunoaste ce decizie s-a luat ,care sunt masurile reparatorii [suma ,valoarea lor] , cine ma poate lamurii ? va multumesc .
Cel mai recent răspuns: pusa2mimi , utilizator 15:49, 13 Iunie 2014
Experti evaluatori agreati de ANRP.
Vizitati site-ul ANRP
Solicitati de la prefectura numarul de inregistrare al dosarului dvs cu care a fost inregistrat la ANRP, pe urma trimiteti o scrisoare recomandata cu aviz de primire la ANRP in care solicitati sa va informeze la ce evaluator a fost repartizat dosarul dvs;in momentul cand primiti raspuns si stiti la cine a fost repartizat puteti lua legatura telefonic (sau in scris) sa solicitati datele care va intereseaza. :luck:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea nr. 10/2001 nante nante Am solicitat reparatii pentru un teren in Floreasca. Dosarul a fost intocmit si in 2005 PMB a dat Decizia privind dreptul la despagubire. Tot in 2005 dosarul a ... (vezi toată discuția)
Acordare despagubiri pentru un dosar de retrocedare bogdan_gabriela bogdan_gabriela Buna ziua! In anul 2011 am castigat definitiv si irevocabil un proces de retrocedare pentru casa mamei mele, care a fost demolata in timpul regimului ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un raport de evaluare intocmit de un evaluator agreat de anrp. am vreo solutie? lucian_ lucian_ Buna seara. Apelez la dumneavoastra pentru a va solicita sfatul in urmatoarea problema : Mama mea are un dosar de despagubire la ANRP pe legile fondului ... (vezi toată discuția)