avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Activitate valentin90

Activitate valentin90

Aveti dreptate. Atunci cand mi se extrage o anumita suma din cont nu trebuie sa imi exprim acordul
Buna seara!
In data de 3 mai am cumparat niste produse prin intermediul serviciului paypal pentru care am avut de plata 552,3 euro. La cursul lor din ziua respectiva insemna 2359 de lei. Astazi m-am trezit cu un mesaj din partea celor de la banca, in care eram invitat sa achit o datorie de 58 de lei. Explicatia lor pentru aceasta diferenta ar fi faptul ca tranzactia nu a avut loc la cursul valutar din ziua respectiva, ci pe data de 7, cand au efectuat ei tranzactia. Este legal sa mi se ceara acesti bani avand in vedere ca nu mi s-a adus la cunostinta schimbarea cursului valutar?
Buna seara
De ceva timp incerc sa depun o cerere de autorizatie de functionare pe domeniul public catre primaria din orasul meu. Cererea nu a fost acceptata de catre functionari pe motiv ca inca nu a fost discutat planul pe zona respectiva si ce locuri voi fi date in folosinta catre agentii economici. In cazul in care nu este inregistrata cererea mea iar peste o luna imi vor spune ca este prea tarziu(lucru care s-a mai intamplat in trecut), iar locurile au fost ocupate in ordinea depunerii cererilor, eu nu am nici o dovada (un raspuns oficial) ca am incercat sa depun cererile la timp. Exista o lege care obliga autoritatile sa inregistreze cererile contribuabililor ? Daca da, care este aceasta? Daca nu, ce ar fi de facut?
Va multumesc