avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Valoarea tranzactiei online schimbata- diferente de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Valoarea tranzactiei online schimbata- diferente de plata

Buna seara!
In data de 3 mai am cumparat niste produse prin intermediul serviciului paypal pentru care am avut de plata 552,3 euro. La cursul lor din ziua respectiva insemna 2359 de lei. Astazi m-am trezit cu un mesaj din partea celor de la banca, in care eram invitat sa achit o datorie de 58 de lei. Explicatia lor pentru aceasta diferenta ar fi faptul ca tranzactia nu a avut loc la cursul valutar din ziua respectiva, ci pe data de 7, cand au efectuat ei tranzactia. Este legal sa mi se ceara acesti bani avand in vedere ca nu mi s-a adus la cunostinta schimbarea cursului valutar?
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 08:43, 15 Mai 2013
Domnule, cine sa va aduca la cunostinta schimbarea de curs valutar? Dumneavoastra trebuie sa platiti, la cursul existent la data cand s-a facut plata, asa e normal.
Aveti dreptate. Atunci cand mi se extrage o anumita suma din cont nu trebuie sa imi exprim acordul
Suma de plata ordonata de dvs a fost 552.3 Eur, asa e? Vi s-a luat mai mult din cont? S-a luat la cursul valutar din data platii. Ce este atat de greu de inteles? In alta ordine de idei, conteaza la ce ora ati ordonat plata, banca inchide ziua de lucru la ora 17, in general, si in weck end nu se lucreaza. Apoi cursul BNR de azi,e valabil pentru ziua urmatoare, deoarece el se afiseaza la ora 14. etc. Fiti sigur ca nu v-a luat nimeni nimic in plus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturare pe srl pentru servicii prestate ca freelancer pe elance / odesk ecaterinamihailovici ecaterinamihailovici ”Am inceput activitatea ca freelancer pe site-urile de genul Elance / oDesk si altele similare. Activitatea a fost inceputa acum un an si am inceput usor, ... (vezi toată discuția)
Curs valutar - ce suma inregistrez in contabilitate? tome_ionica tome_ionica Am situatia urmatoare: Platesc gazduirea paginii mele la o firma din SUA prin PayPal. Platesc lunar suma de 10$. PayPal imi genereaza : From amount ... (vezi toată discuția)
Facturare pe srl pentru servicii prestate ca freelancer victor2015 victor2015 Am inceput activitatea ca freelancer pe site-urile de genul Elance / oDesk si altele similare. Activitatea a fost inceputa acum un an si am inceput usor, ... (vezi toată discuția)