avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... cerere de autorizatie de functionare catre primarie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

cerere de autorizatie de functionare catre primarie

Buna seara
De ceva timp incerc sa depun o cerere de autorizatie de functionare pe domeniul public catre primaria din orasul meu. Cererea nu a fost acceptata de catre functionari pe motiv ca inca nu a fost discutat planul pe zona respectiva si ce locuri voi fi date in folosinta catre agentii economici. In cazul in care nu este inregistrata cererea mea iar peste o luna imi vor spune ca este prea tarziu(lucru care s-a mai intamplat in trecut), iar locurile au fost ocupate in ordinea depunerii cererilor, eu nu am nici o dovada (un raspuns oficial) ca am incercat sa depun cererile la timp. Exista o lege care obliga autoritatile sa inregistreze cererile contribuabililor ? Daca da, care este aceasta? Daca nu, ce ar fi de facut?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: maminalena , utilizator 16:57, 22 Aprilie 2013
Insistati in depunerea cererii si eliberarea unui nr. de inregistrare. si asteptai raspunsul lor la problema solicitata. Nu au un temei juridic in a va impiedica sa depuneti cererea. iar faptul ca un anumit lucru nu este finalizat nu implica neprimirea cererii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comert ambulant pe domeniu privat omuverde3d omuverde3d Va salut cu tot respectul. Am o problema cu primaria in privinta ocuparea domeniului privat in vederea comercializarii sucurilor naturale. Va rog frumos daca ... (vezi toată discuția)
Plangere contra unui functionar din cauza caruia s-au pierdut drepturi vertrad2 vertrad2 Buna seara! Vreau sa fac o plangere impotriva unui functionar de la primarie. Ce trebuie sa fac mai exact, e vreo procedura anume sau depun pur si simplu ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de functionare dpdv al protectiei muncii bvr bvr Buna ziua! Imi puteti spune, va rog, daca in cazul deschiderii unui punct de lucru trebuie obtinuta autorizatie de functionare din puctul de vedere al ... (vezi toată discuția)