avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Activitate kri123

Activitate kri123

Ok. Mersi mult. Fustele sunt negre si lungi pana la glezne si sunt plini de aur, nu sunt colorate de zlatari. Sper sa nu imi iau teapa.
Si daca am facut antecontract pe suma de 5000 de euro, iar ei nu au actele pentru vanzare, ce se intampla? Trebuie sa-i dau in judecata sa-mi recuperez banii, sau vor fi executati silit?
Buna ziua, intentionez sa cumpar o casa care are datorii de peste 10000 lei la administratia financiara pt impozit neplatit, amenzi si alte probleme ale proprietarului casei. Are deasemenea un proces pe rol cu adm financiara si cu cei de la gaze. Are datorii si la lumina de vreo 5000 de lei. Vanzatorul imi cere 5000 euro anticip cu antecontract la notar pt a-si plati datoriile si sa-si faca cadastru in intabulare, urmand ca intr-o luna sa facem actul final. Daca le dau acont, isi pot plati datoriile avand in vedere ca au proces de la adm financiara? Vanzatorii sunt niste tiganci cu fuste si mi-e cam teama sa ma bag, dar casa merita. Multumesc
Discuție legea 112
Buna ziua, vreau sa cumpar un apartament in Bucuresti intr-o vila cu 4 familii, cumparata pe legea 112 in anul 1997. Agentia m-a asigurat ca nu exista nicio cerere de retrocedare si nicio lipsa de asteptare. Daca proprietarul original ,peste ceva timp, revendica casa, ce se intampla? Pierd apartamentul si banii? Multumesc
Pretul este foarte bun, 30000euro pe 53 de metri .