Va multumesc pentru raspuns.
In cazul in care nu se cunosc anumite aspecte din legislatie, de exemplu obligativitatea unui instructor pentru asociatie in ceea ce priveste activitati de culturism si fitmess se cunsidera culpa asociatilor si atrage raspunderea lor patrimoniala in cazul unei amenzi? Speta este doar pentru exemplificare, nici nu stiu daca este cazul unei astfel de amenzi.
Buna ziua.
As vrea sa ma lamureasca cineva pentru ca am gasit 2 variante de raspunsuri pe internet... Intrebarea este, in cadrul unei asociatii sportive fara personalitate juridica membrii fondatori raspund sau nu solidar cu bani personali in cazul unei amenzi de exemplu?
Intentionez sa infiintez un club sportiv de drept privat fara scop lucrativ insa ma lovesc constant de legislatie si lacunele din domeniul acesta. Speta in cauza este ca, inca nu stiu daca pentru acesta am nevoie obligatoriu de un instuctor( nu intentionez ca existe angajati). Stie cineva sa ma ajute cu un raspuns in acest sens?
De asemenea, ma intereseaza sa aflu daca am nevoie de cursul de instruire antidoping in care se solicita angajarea absolventului unui astfel de curs.... ? Mentionez ca nu exista nicio intentie sa se comercializeze astfel de produse... ctivitatea urmeaza sa fie doar nonprofit, nu si economica!
O alta intrebare este referitoare la ce controale anuale se efectueaza in cadrul unui Club Sportiv? Am citit ca s-ar efectua astfel de controare anual si nu inteleg in ce ar consta.