avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Activitate bobeanuargentina

Activitate bobeanuargentina

Discuție Declaratia 600
Buna seara .Am o intrepr ind al cariu administrator este student la distanta, este obligat sa depuna declaratia 600 cu CAS Va rog sa raspunda cineva. Societatea se ocupa cu agricultura legumelor si a pepenilor.
Discuție Declaratia 600
buna ziua ,am un Intrepr. individuala a carui administrator este student la zi , mai trebuie sa depun declaratia 600 pentru el? Va rog sa-mi raspunda cineva. Multumesc
Răspuns la discuția Subventii APIA
Buna ziua ,o intreprindere individuala cu agricultura trebuie sa depuna declaratia 221 cu impozitul pe culturile agricole?sau depude declaratia 200 .daca depune si declaratia 221 nu se dubleaza impozitul? De la APIA a spus ca trebuie depusa si 221 pe langa 200 este corect ? Daca este persoana juridica este normal sa se impoziteze venitul din registrul de incasari si plati , ce raspuns imi dati va rog ,vreau si alte pareri .Multumesc anticipat
Daca nu este suspentata da se depune in fiecare luna cu o sau poti sa depui la trimestru
Răspuns la discuția Subventii APIA
Bua seara,
Va rog sa-mi raspundetii ,daca administratorul unui II sau PFA plateste cass pe numele lui se poate scade ca si cheltuiala? sau prin contract de comodat cat din factura de curent sau gaze merge pe cheltuiala ? In conditiile in care are magazinul la domiciliul unde locuieste el pot sa trec ca si cheltuiala cass ,fact .curent ,gaze in registru de incasari si plati?

Va multumesc
Răspuns la discuția Subventii APIA
Buna ziua, va rog sa-mi raspundeti la inca o intrebare: Am un Intrp ind a carui administrator este un tanar student ,intrebarea este daca sunt obligat sa platesc CASS si CAS (sanatate si pensii) adica daca e oblicatoriu sa fac declaratia 600?

Multumesc
Răspuns la discuția Subventii APIA
Multumesc frumos pentru informatie
Discuție Subventii APIA
Buna ziua. La o intrprindere individuala cu agricultura ,subventia primita de la APIA se inregistreaza ca venit si se impoziteaza?
Multumesc