avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Activitate PanaitMirela

Activitate PanaitMirela

_ma poate lamuri cineva care e modalitatea de a plati din mana la casa de pensii?mentionez ca nu am lucrat cu contract individual de munca in ultimii ani si as dori sa imi recuperez anii.ESTE POSIBIL?
-daca fiul meu major nu mai poate primi pensia de urmas in urme decesului tatalui sau o pot primi eu,daca nu lucrez?
Sunt intrebari puerile,poate,dar as dori sa imi lamuresc aceste lucruri

Multumesc
adevarat ca nu se poate dovedi cu martori,dar nici ei nu pot dovedi contrariul deoarece cardul este 0 lei si nu a fost semnat nici un stat de plata......
=cum este posibil ca un angajat la aceasta ,,renumita firma de securitate,paza si protectie :frantic:,sa nu isi plateasca angajatii 3 luni?nici macar un bon de masa sau plata transportului?
=Cum e posibil sa ti se raspunda ca nu se poate obtine o audienta la nici un superior?citez,,toata lumea vrea,dar nici unul nu abtine asta,,
=evident ca nu se platesc orele de week-end sau vreun spor de noapte,chiar daca acest lucru este stipulat in contract
Unde se poate face plangere impotriva lor in afara ITM-ului?
PRESUPUN CA EXISTA CINEVA COMPETENT SI IN MASURA SA POATA FACE CEVA,REFUZ SA CRED CA IN ROMANIA TOATA LUMEA ESTE CORUPTA SI ACEASTA FIRMA ESTE DEASUPRA LEGII :(