Buna ziua! Detin un teren pe care am platit impozit la timp. am primit notificare ca am restanta de plata pe anul 2012, 2013, 2014 o suma de bani. Motivarea celor de la primarie a fost ca au avut control de la curtea de conturi si printr-o decizie a curtii de conturi s-au recalculat alte sume mai mari. nu mi s-a comunicat aceasta decizie si nici alte acte. Ce vina am eu ca ei n-au calculat corect ? ce pot sa fac in acest sens? In contestatie de ce acte ar trebui sa ma folosesc. nu am decat decizia si notificarea. Ma poate ajuta cineva cu un model de contestatie?
Multumesc!
refuzul lui este motivat ca altor salariati li s-a dat mai mult acestia avain aceleasi studii. Intr-adevar alti au primit mai mult dar au si mai multe sarcini de serviciu. E vreo problema ?
buna ziua. Un salariat a refuzat sa semneze un act aditional prin care angajatorul ii mareste salariul. Ce face angajatorul in acest caz? Ii mareste salariul fara acordul lui sau il lasa pe salariul vechi? Multumesc anticipat pt raspuns .
Buna ziua! Am avut contract de inchiriere a unui spatiu (baraca si teren). Spatiul era dotat cu geamuri PVC, Usa, acoperis lemn, etc... Contractul a expirat in martie 2013.Fostul chirias a venit dupa expirarea contractului si a distrus TOT. A demolat acoperisul, a luat usa, geamurile a ;asat o mizerie de nedescris.. Cum trebuie sa procedez si cui trebuie sa ma adresez?
da asta am inteles, dar nu sunt lamurita cu privire la nr de persoane care pot solicita si beneficia de ajutorul de deces in cazul decesului unui membru al familiei care nu era asigurat sau pensionar . In cazul decesului unei persoane asigurate sau pensionar legea e clara> doar o singura persoana poate solicita acest ajutor
Buna ziua! Cine ma poate lamuri intr-o problema? in cazul ajutor decesului unui
membru de familie care nu era asigurat sau pensionar la data decesului cate persoane pot beneficia de ajutor de deces? Adica, daca decedatul care nu era asigurat sau pensionar la data desesului are 3 fii care sunt asigurati toti pot solicita si beneficia de acest ajutor de deces??? .