Va rog frumos, poate ma lamuriti, eu ca si contestatoare cum intru in posesia intampinarii depuse de partea adversa? Mi se trimite cumva impreuna cu citatia? Va multumesc!
Da, veţi primi un exemplar odată cu Citaţia.Criticaţi-l şi respingeţi punctul de vedere al adversarului sprijinindu-vă pe probe concrete/pertinente cauzei.Depuneţi NOTE de şedinţă.
Va multumesc mult; procesul va fi in Bucuresti dar eu nu sunt de acolo; am trimis prin posta si cerere si note, din motive financiare lesne de inteles; a aparut pe sit-ul judecatoriei nr de dosar cu numele meu, dar nu cred ca voi putea sa ma prezint; oare ma va afecta mult?
1) folosiţi serviciul poştal (atenţie la timpul necesar parcurgerii distanţei şi ajungerii la timp la dosar) recomandat cu Conf. de primire şi păstraţi toate probele la dosar ;
2) pt. siguranţa dvs., aţi putea folosi un DUBLU sistem : depuneţi şi în format electronic ;
3) menţionaţi în note scrise/de şedinţă, precum că : "cauza se poate judeca şi-n lipsa mea", altfel, e posibil să lipsească toate părţile iar instanţe să suspende acţiunea ;
4) criticaţi-formulaţi-susţineţi strict la obiect : altfel, e posibil ca instanţa să se plictisească şi să NU ia în seamă cerinţele cu apărările şi probele dvs.
Adevarul este ca am scris in notele respective destul de mult, dar zic eu ca la obiect cu mentionarea legilor respective si cerinta clara de a anula contractul cu pricina; oare va citi instanta tot ce am scris eu acolo?