Va rog frumos, poate ma lamuriti, eu ca si contestatoare cum intru in posesia intampinarii depuse de partea adversa? Mi se trimite cumva impreuna cu citatia? Va multumesc!
Va rog sa-mi spuneti daca stiti cum sa procedez daca pana la prima infatisare in instanta mai sunt 12 zile calendaristic, iar eu nu am primit citatie; nu asta ar fi problema pt ca stiu data primei infatisari de pe sit-ul judecatoriei, dar nu stiu cum sa procedez cu plata timbrului, pentru ca nu sunt din Bucuresti si am inteles ca ar fi trebuit sa primesc un nr de cont in care sa depun probabil valoarea de 194 lei; cred ca nu o sa fiu nici prezenta la primul proces, am specificat intr-una din note faptul ca "cauza se poate judeca si in lipsa mea". Va multumesc!
- plătiti la Administratia financiară cei 194 RON (ori, la Trezorerie) acolo unde locuiti/aveti adresa de domiciliu și-l puteti expedia instantei (+timbrul judiciar) cu 3-4 zile lucrătoare înainte de termenul de judecată (în original, prin postă-rec. cu Conf. de primire.Atentie ! opriti o copie xerox si expediati ORIGINALUL chitantei+timbrul judiciar.Dacă nu depuneti sa ajungă pe masa instantei chitanta+timbrul judiciar, veti fi sanctionată cu respingerea actiunii.