avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Activitate MihaelaRuda

Activitate MihaelaRuda

In anul 2007 am cumparat o masina noua, cu banii cash si am inscris-o pe 24 aprilie 2007.
La Administratia financiara nu aparem cu aceasta taxa platita iar noi nu mai avem chitanta. Dupa atatia ani nici nu imi mai aduc aminte daca am platit-o. Dar ma gandesc ca daca nu o plateam, nu puteam sa inscriem masina.
Stiti daca a existat vreo detogare, vreo lege, ceva prin care sa fim scutiti a plati aceasta taxa?
De unde as mai putea face rost de dovada platii taxei, in cazul in care am platit-o?
Exista o lege prin care se stipuleaza obligativitatea montarii contoarelor de apa? La blocul in care lociuesc avem consumuri foarte mari si administratorul nu vrea sa le montam.
Am citit Legea 121/2014 privind obligativitatea montarii repartitoarelor de caldura pana la 31.12.2016. Asa este? Administratorul nostru vad ca nu misca nimic.

Va multumesc anticipat pentru raspuns
Am incheiat un contract cu o firma pentru construirea unei case. Cu toate ca, casa nu este la stadiul ,, la cheie'', constructorul a plecat. Am de gand sa-l dau in judecata, dar nu stiu pe cine sa chem pentru a-mi face o hartie oficiala cu stadiul lucrarilor, hartie ce trebuie sa fie recunoscuta de instanta.
Va multumesc