avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto de prima inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto de prima inmatriculare

In anul 2007 am cumparat o masina noua, cu banii cash si am inscris-o pe 24 aprilie 2007.
La Administratia financiara nu aparem cu aceasta taxa platita iar noi nu mai avem chitanta. Dupa atatia ani nici nu imi mai aduc aminte daca am platit-o. Dar ma gandesc ca daca nu o plateam, nu puteam sa inscriem masina.
Stiti daca a existat vreo detogare, vreo lege, ceva prin care sa fim scutiti a plati aceasta taxa?
De unde as mai putea face rost de dovada platii taxei, in cazul in care am platit-o?

Alte discuții în legătură

Model cerere afl pentru restituire taxa de poluare louisa louisa Buna ziua, As dori un model de cerere pentru a solicita restituirea taxei de poluare si un model pentru actiunea in instanta. As dori sa stiu daca se cere ... (vezi toată discuția)
Chitanta taxa auto Bazu2u Bazu2u Buna ziua, Am cumparat o masina inscrisa in RO.Prima inmatriculare a fost in 07.2007;masina luata in leasing de noua de proprietar, dupa expirarea ... (vezi toată discuția)
Proces taxa prima imatriculare BANCIU NICOLETA BANCIU NICOLETA Buna ziua, Am urmatoarea situatie: S-a achizitionat o masina second hand in Romania imatriculata in iulie 2007. S-a descoperit in matrie 2010 ca taxa de ... (vezi toată discuția)