avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... model cerere AFL pentru restituire taxa de poluare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

model cerere AFL pentru restituire taxa de poluare

Buna ziua,
As dori un model de cerere pentru a solicita restituirea taxei de poluare si un model pentru actiunea in instanta.
As dori sa stiu daca se cere taxa de poluare sau diferenta rezultata in urma calcularii.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: zelinutza , utilizator 11:09, 1 Noiembrie 2012
Va urmaresc intrebarea de la data la care a fost postata, in speranta ca va aparea vreo idee. Cum nu a aparut pana acum, cred ca trebuie sa mergem la administratia financiara sa intrebam acolo. Pentru orice problema pe care am avut-o cu ei, aveau modelele de cerere concepute, trebuind doar sa le completam pe loc
Succes!.
Tocmai am gasit pe libertatea un articol interesant in ce priveste problema dumneavoastra...si a mea totodata. Eu zic sa nu va asteptati la un raspuns in favoarea dumeavoastra din partea administratiei financiare atata timp cat eu am platit taxa la prima inmatriculare a autovehicolului in Romania in luna aprilie 2012, in timp ce era in vigoare OUG nr.1/2012 care suspenda taxa incepand cu data de 31 ianuarie 2012 pana in ianuarie 2013.
Atasez linkul articolului, poate va ajuta sa va lamuriti ce aveti de facut in continuare.

[ link extern ]

Eu o sa depun o cerere la Administratia Financiara pentru restituirea taxei avand in vedere ca in momentul in care eu am facut plata ( altfel nu am fi putut inmatricula masina) acesta taxa era suspendata prin OUG nr.1/2012. In 24 octombrie a mai aparut Legea 185/2012 care aproba inca o data aceasta ordonanta de suspendare a taxei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto (9/2012) platita dupa 01.01.2013 - cerere respinsa AlinMiclea AlinMiclea Buna ziua, Sper sa ma puteti ajuta in situatia urmatoare: Am depus la tribunal in iulie 2013 un dosar \\"standard\\" pentru recuperarea taxei auto ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare 2010 vivi.sarbu vivi.sarbu Am cumparat o masina noua, din Romania (reprezentanta) in 2010, am platit la trezorerie taza de poluare. Referitor la restituirea taxei de poluare, pentru ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto takeosan takeosan Buna ziua , Am incercat sa depun la Administratia Finantelor Publice actele necesare restituirii taxei de poluare platita in 2008, necesara inmatricularii ... (vezi toată discuția)