Multumesc frumos . dupa ce voi rezolva cu inmatricularea a-ti fii de acord sa ma ajutati sa recuperez taxa? Mentionez faptul ca locuiesc in Bucuresti , Sector 4
Buna ziua !
Am cumparat un autoturism marca Audi . Adusa in RO .
Taxa de poluare si calcul facut de carte cei de la A.F este de 2400 ron . Am sa platesc aceasta taxa (no comment) masina este la prima inmatriculare in RO.
Intrebare :
1. dupa ce platesc taxa la A.F , voi putea recupera banii dati la A.F
2. in cat timp ?
Dupa parerea mea si din experienta mea de sofer este :
Nu ai cum sa anulezi dovada de 15 zile . Daca ti-l au suspendat 30 zile , cele 30 zile intra in calcul dupa ce iti expira dovada . In cazul tau , poti apela la un prieten/prietena . :) , succes !
Multumeszc frumos ptr amabilitatea dumneavoastra .
Da, plata catre A.F se face din contul poprit .
inca ceva ce nu prea a inteles si anume : in asemenea caz ptr amenzi judiciare + cheltuieli judiciare ptr neplata ce se poate intimpla ?
Buna! Am o nelamurire si anume in situatia mea : m-am trezit cu poprire pe cont (de catre Administratia Fiscala ) persoana fizica , am sunat la banca si am cerut detalii . mi-sa dat raspunsul ca motivul popririi contului meu este uramtorul : amenda judiciara + cheltuieli judiciare .in valoarea toatala de 1500 ron. mentionez faptul ca in cont aveam 120 si au fost blocati pana la achitarea integrala a sumei de 1500 ron .
Intrebarea mea este : in cat timp trebuie sa platesc cei 1500 ron , dupa achitarea poprirea se anuleaza sau trebuie sa merg la Finante pentru a ridica poprirea contului ?