avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Activitate geoct

Activitate geoct

da-mi si mie legea nr din anul etc un text ceva sa le arat la politie daca spui ca certificattul de mostenitor este titlu executoriu. sa citeasca si ei multumesc

sau daca fortez usa sau ceva pe acolo si incerc sa intru imi dac dosar de distrugere........sunt tampiti cred eu ca imi distrug propria use sau ce distrug?
pentru integrare in spatiu cica......spun ei abia atunci pot merge si cu un executor la fata locului pana atunci nu am ce face sunt la mana ei daca deschide sau nu usa
of multumesc de sfat dar am fost au vazut si ei actul si degeaba .......spun ca nu este destul.....sa merg la judecata
va mutumesc de raspuns dar in cazul meu ce sfat imi puteti da ?
ce inseamna ncpc ?
buna ziua am fost acum la ei si au spus ca nu pot sa mearga si sa o forteze sa accepte intrarea mea in apartamet ca nu au temei legal......daa ar fi fost o hotarare judecatoresca de punere in aplicare atunci da era alta situatie
dupa decesul tatalui am mostenit 3/4 din 1/2 masa susccesorala la un apartament si o masina .ieri am fost la mama sa vad ce face si sa intru in casa sa vad ce stare este acolo deoarece am ceva dubii mentionez ca dupa moartea tatalui meu mama nu ma mai lasat sa intru in apartament deloc spunand ca doar dupa moartea ei mai am ce cauta acolo. dezbaterea mostenirii sa facut prin acceptare pur si simplu la notar numai am frati sau altceva.....doar eu cu mama. cum pot legal sa intru acolo ??? in apartament ea refuza sa imi deschida si ma ameninta ca daca pun mana pe use suna la politie.....am fost si la ei si au spus ca totusi fara acceptul ei nu ma pot ei baga in apartament.....e adevarat. ? ce trebuie sa fac ? acctiune in instanta sau ce ? ca doar am act de mostenire la notar........ va multumesc anticipat
am incercat sa explic la fel sa platim in cote dar refuza .....cand este sunata de acea firma le spune. LUATI CASA PE MINE NU MA INTERESEAZA NU AM BANI !!!! eu am fost la electrica si am incercat sa iau legatura cu un jurist de acolo dar.....nu sunt de gasit nu au birou nimik eu pot sa platesc doar cota mea dar cine spune ca este legal si pe urma cu restul ce se intampla recupereaza de la ea sau ma trezesc ca sar tot pe mine sa le achit si restul.....cine stabileste acest aspect ? trebuie sa ma judec ?
asa mi se pare si mie corect numai ca mama le spune celor de la o firma de recuperari spune ea ...ca este mereu sunata de acestia le spune ca ea nu are de unde sa plateasca si sa ia aceea casa de la tara cu datoria sa o scoata la licitatie etc etc asta doar ca sa raman eu fara nimik si sa ma forteze intr-un fel sau altul spune ea sa platesc eu toata suma ca ea nu are treaba......poate sa facaasta adica sa le recomande acelor juristi sa bage casa la licitatie? sau vorbeste aiurea.....va multumesc pentru promtitudine !