avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Coproprietar nu pot sa intru in apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Coproprietar nu pot sa intru in apartament

dupa decesul tatalui am mostenit 3/4 din 1/2 masa susccesorala la un apartament si o masina .ieri am fost la mama sa vad ce face si sa intru in casa sa vad ce stare este acolo deoarece am ceva dubii mentionez ca dupa moartea tatalui meu mama nu ma mai lasat sa intru in apartament deloc spunand ca doar dupa moartea ei mai am ce cauta acolo. dezbaterea mostenirii sa facut prin acceptare pur si simplu la notar numai am frati sau altceva.....doar eu cu mama. cum pot legal sa intru acolo ??? in apartament ea refuza sa imi deschida si ma ameninta ca daca pun mana pe use suna la politie.....am fost si la ei si au spus ca totusi fara acceptul ei nu ma pot ei baga in apartament.....e adevarat. ? ce trebuie sa fac ? acctiune in instanta sau ce ? ca doar am act de mostenire la notar........ va multumesc anticipat
Buna ziua,

Daca aveti act de la notar, mergeti la politie cu el si o sa vina ei sa va deschida usa si o sa intrati in casa.
buna ziua am fost acum la ei si au spus ca nu pot sa mearga si sa o forteze sa accepte intrarea mea in apartamet ca nu au temei legal......daa ar fi fost o hotarare judecatoresca de punere in aplicare atunci da era alta situatie
Actul ala de mostenire de la notar e cu titlu executoriu conform ncpc.
ce inseamna ncpc ?
Ultima modificare: Marți, 21 Mai 2013
Admin, administrator
NCPC = noul cod de procedura civila

Alte discuții în legătură

Succesiune dupa tata eec eec Buna ziua , Va rog sa-mi spuneti si mie cum se procedeaza daca tatal meu a murit si a ramas mama mea si sora mea urmand sa impartim un apartament cu 3 camere ... (vezi toată discuția)
Mama mea are o poprire pe cont, o suma destul de mare. bunica ... annnamm annnamm Mama mea are o poprire pe cont, o suma destul de mare. Bunica mea are apartament, propietare privata. Mama este mostenitor. Executorul a intrat peste bunica ... (vezi toată discuția)
Buna seara, numele meu este cristina. in acest moment mama mea ... ZCristina33 ZCristina33 Buna seara, numele meu este Cristina. In acest moment mama mea este ff bolnava la spital. In cazul in care mama decedeaza, asi dori sa stiu ce drepturi are ... (vezi toată discuția)