avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Activitate evileveil

Activitate evileveil

Răspuns la discuția termen apel
Daca am luat copie dupa minuta, acum 20 de zile, si termenul pentru apel este de 15 zile(hotararea nu a ajuns acasa, cu posta), inseamna ca apelul meu nu va mai fi in termen???
Răspuns la discuția termen apel
Sa inteleg ca aceasta explicatie nu sta in picioare:
"urmare a intrarii in posesie a unei copii dupa minuta dispozitivului, termenul pentru apel sau recurs incepe sa curga, deoarece cunoasteti(a-ti luat la cunostinta) de continutul dipozitivului.in acest caz, se aplica prezumtia de cunoastere a hotararii, fiind un caz special, care deroga de la normele uzuale.
in schimb, termenul de depunere a motivelor de apel sau recurs vor fi socotite doar de la data comunicarii intregii sentinte. "

Multumesc pentru raspuns.
Discuție termen apel
Buna ziua, termenul pentru a declara apel curge si de la ridicarea unei copii dupa minuta?(in civil)
A mai fost discutata problema, un avocat zice ca da, altul ca nu. Cum este?

www.avocatnet.ro/content/forum%7CdisplayTopicPage/topicID_184338/copie-minuta-dispozitiv.html#axzz2Sb5IoOva
Buna seara, va rog frumos sa asculati cele doua fisiere audio(inregistrare din aga) incarcate pe trilulilu Intrebarea mea este: aceste inregistrari pot fi considerate probe pentru inceperea urmaririi penale pentru evaziune fiscala? Multumesc.

[ link extern ]

[ link extern ]