avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Activitate MIRCEADUR

Activitate MIRCEADUR

Discuție Salariu mai mic
Salutare,am si eu o problema la firma care lucrez ei ma obilga sa semnez un contract de micsorare al salariului, am fost dat de la respectiva functie la alta functie mai prost platita ,care ei m-au dat cu motivul ca este criza si deocamdata nu mai au nevoie de serviciile mele pe respectiva functie,eu pot sa fac ceva sa imi pastrez salariul nu ma intereseaza respectiva functie deocamdata, si daca se poate pentru cat timp pot pastra salariul respectiva pe functia mai prost platita contractul meu este pe perioada nedeterminata daca ajuta la ceva, iar acum in septembrie se face alt contract pt. ca sa marit salariul si se face alt contract aditional unde ei poate sa imi inmaneze direct contractul mai prost platit cu majorarea salariului respectiv.Va multumesc
Răspuns la discuția Fara H2O
Dar eu pot sa ma duc la firma de apa si sa zic ceva de genul ca ei trebuie sa aigure un minim de ore pe zi pt. apa, nu exista nimic un articol ceva ca sa le scot ochii, ca pana platesc vecinii sau pana da in judecata conducerea asociatiei ma apuca iarna,un articol, un alineat sa le pot pune in fata si sa zic ca sunt obligati ca trebuie sa asigure macar 2-3 ore pe zi apa
Discuție Fara H2O
Buna, am si eu o problema eu stau la bloc si sa sistat apa pe toata scara cum ca sunt datorii de platit la firma de apa dar eu si cativa vecini suntem in regula ce putem face pt. a avea din nou apa si daca putem forta firma de apa sa dea drumul la apa ca oricum vecinii nu cred ca o sa plateasca toate datoriile si daca putem face o reclamatie verbala,telefonica,scrisa pt. ca asa ceva sa mai intamplat acum vreo 2 ani si am stat foarte mult fara apa si au dat drumul ca asa au vrut ei, eu personal am sunat la OPC,Sanipd(nu este reclama),chiar si la anumite posturi tv si toti mi-au zis ca nu prea pot face ceva va rog ajutati-ma, ce pot face pt. ca lucrez 8 ore zilnic iar cand ajung acasa nu pot face un dus pt. ca nu am apa. Va multumesc astept raspuns chiar va rog
Va multumesc ca m-ati ajutat dar daca mai vin facturi si mai imi pun si majorari sa ii sun si sa le zic ca sa implinit termenul de prescriptie ???
buna am primit si eu o notificare de la [firma cablu tv] cum ca figurez cu suma de 91 ron datorie la ei dar eu am avut contract la acestia in 2009 si am sunat la rdsc si mi-au zis ca nu am platit pe ianuarie februarie martie 2009 pe 3 luni si ca acum trebuie sa platesc pe acele 3 luni mi-au dat ceva de genu ca nu am reziliat contractul cu ei si au pus acele 3 luni ca si plata si numai dupa aceea mi-au reziliat contractul ce trebuie sa fac sa paltesc dar nu mi se pare corect ca dupa 4 ani sa imi vina asa ceva e legal ce fac ei???

[va rog sa nu mai scrieti cu majuscule, multumesc]