Buna, am si eu o problema eu stau la bloc si sa sistat apa pe toata scara cum ca sunt datorii de platit la firma de apa dar eu si cativa vecini suntem in regula ce putem face pt. a avea din nou apa si daca putem forta firma de apa sa dea drumul la apa ca oricum vecinii nu cred ca o sa plateasca toate datoriile si daca putem face o reclamatie verbala,telefonica,scrisa pt. ca asa ceva sa mai intamplat acum vreo 2 ani si am stat foarte mult fara apa si au dat drumul ca asa au vrut ei, eu personal am sunat la OPC,Sanipd(nu este reclama),chiar si la anumite posturi tv si toti mi-au zis ca nu prea pot face ceva va rog ajutati-ma, ce pot face pt. ca lucrez 8 ore zilnic iar cand ajung acasa nu pot face un dus pt. ca nu am apa. Va multumesc astept raspuns chiar va rog
D-le, solutia este in mainile D-voastra, sa determinati rau platnicii sa-si achite cota lor de datorie catre asociatie. Dar este si vina organelor de conducere ale asociatiei, ca nu se adreseaza in justitie impotriva celor ce au dobandit restante mari la intretinere, pentru recuperarea debitelor restante,
In situatia existentei de restante , autoritatile mentionate de dvs nu se implica in solutionare
Solicitati oficial presedintelui de asociatie ca in temeiul competentei ce ii revine si in interesul general al proprietarilor sa desfasoare demersuri concrete pentru recuperare sume cu titlu de restante si de asigurare a furnizarii neingradite a utilitatilor care poate sa fie realizata prin incheierea de angajament de plata cu furnizorii de utilitati
Dar eu pot sa ma duc la firma de apa si sa zic ceva de genul ca ei trebuie sa aigure un minim de ore pe zi pt. apa, nu exista nimic un articol ceva ca sa le scot ochii, ca pana platesc vecinii sau pana da in judecata conducerea asociatiei ma apuca iarna,un articol, un alineat sa le pot pune in fata si sa zic ca sunt obligati ca trebuie sa asigure macar 2-3 ore pe zi apa
Puteti sa mergeti la furnizor si sa discutati atat dumneavoastra cat si alti vecini sau membrii din conducerea asociatiei. Dar nu puteti sa-l obligati sa furnizeze apa daca furnizorul nu este platit. Daca nu platiti nu puteti iesi cu marfa din magazin.
De aceea trebuie sa actionati pentru incasarea sumelor restante de la proprietari si incheirea unei esalonari cu furnizorul.
Spuneti ca lucati 8 ore zilnic si va cred. Totusi poate va faceti timp sa rezervati 30 de minute de 2-3 ori pe saptamana si sa treceti pe la sediul asociatiei. Discutati cu presedintele, cu membrii comitetului si cautati impreuna cu ei solutii. Fiti alaturi de conducerea asociatiei si incercati sa ajutati la gestionarea situatiei.
Asociatie restanta
qubeec44
Buna ziua!
ce se poate face in calitate de proprietari de imobile avand in vedere urmatoarea situatie:
-administratorul a decedat,am platit facturile catre ... (vezi toată discuția)