avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Notificare plata abonament de acum 4 ani. prescriptie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Notificare plata abonament de acum 4 ani. prescriptie

buna am primit si eu o notificare de la [firma cablu tv] cum ca figurez cu suma de 91 ron datorie la ei dar eu am avut contract la acestia in 2009 si am sunat la rdsc si mi-au zis ca nu am platit pe ianuarie februarie martie 2009 pe 3 luni si ca acum trebuie sa platesc pe acele 3 luni mi-au dat ceva de genu ca nu am reziliat contractul cu ei si au pus acele 3 luni ca si plata si numai dupa aceea mi-au reziliat contractul ce trebuie sa fac sa paltesc dar nu mi se pare corect ca dupa 4 ani sa imi vina asa ceva e legal ce fac ei???

[va rog sa nu mai scrieti cu majuscule, multumesc]
Ultima modificare: Marți, 30 Aprilie 2013
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:29, 3 Mai 2013
Platiti doar daca vreti, s-a implinit termenul de prescriptie
Creanta este prescrisa, spuneti-le ca nu recunoasteti aceasta datorie.
Nu au cum sa castige in instanta, daca va vor da in judecata.
Va multumesc ca m-ati ajutat dar daca mai vin facturi si mai imi pun si majorari sa ii sun si sa le zic ca sa implinit termenul de prescriptie ???
Nu, asta stiu si ei :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Moarta de 4 ani...cu datorii !!!!!! Graminede Graminede IN [b]5 [/b][b]iunie 2004[/b] a decedat mama mea. La [b]1 iulie 2004 [/b]am anuntat firma de cablu tv-post ca cer rezilierea contractului facut de mama si ei, ... (vezi toată discuția)
Credite neachitate- probleme cu o firma de recuperari ancaoanaa ancaoanaa buna seara.am 3 credite cu buletinul,dintre care 2 sunt carduri de credit.am ramas fara servici in anul 2009 si de atunci nu am mai reusit sa achit absolut ... (vezi toată discuția)
Dreptul subiectiv civil si obligatia civila corelativa wap54 wap54 Am tot primit sub diverse forme adrese de la EOS KSI, le-am scris si am solicitat in baza carui act ma tot someaza. Mi-au trimis un contract incheiat de mine ... (vezi toată discuția)