Buna! Pe data de 25-09-2016 am fost oprit de pol. rutiera si in urma verificarii cu aparatul etilotest sa inregistrat o alcoolemie de 0,24mg in aerul expirat. Nu am avut doc. la mine si mi-a zis ca din acel moment nu mai am drept de circulatie 90 de zile.Care este perioada in care trebuie sa predau permisul si daca se poate redobandi mai repede de 90 zile? Lucrez ca sofer profesionist si in 15 ani nu am avut nici o suspendare.:(Multumesc anticipat!:)
Va rog sa-mi dati si mie un raspuns! Lucrez ca sofer doar 2 zile pe saptamana si ca sa nu mai folosesc "foi de libere" cum pot inregistra inactivitatea mea ca sofer pe cartela tahograf? Cand am fost oprit in trafic de inspectorii isctr m-i sa spus ca nu se mai folosesc foi de libere, ci sa introduc datele manual pe cartela. Multumesc anticipat!:frantic:
Am lucrat la o fima de forat fantani timp de trei saptamani in calitate de sofer si de muncitor si nu m-i sa dat banii nici mie si nici celorlalti muncitori.Angajatorul a promis ca inaite de sarbatorile de paste ne va da banii dar in final ne spune ca ia disparut bani din masina cand i-am spus ca fac sesizare la ITM. Va rog mult...cum :sorry:as putea face in acest caz?:sorry: