avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sesizare catre ITM a angajatorilor care folosesc munca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sesizare catre ITM a angajatorilor care folosesc munca la negru.

Am lucrat la o fima de forat fantani timp de trei saptamani in calitate de sofer si de muncitor si nu m-i sa dat banii nici mie si nici celorlalti muncitori.Angajatorul a promis ca inaite de sarbatorile de paste ne va da banii dar in final ne spune ca ia disparut bani din masina cand i-am spus ca fac sesizare la ITM. Va rog mult...cum :sorry:as putea face in acest caz?:sorry:
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:59, 3 Mai 2013
Sesizarea ITM-ului se poate face :
- prin depunere la registratura institutiei
- prin posta cu confirmare de primire

In sesizare treceti toate aspectele care constituie incalcari ale legsilatiei muncii de catre angajatorul dvs ... nu uitati sa va scrieti si date de identificare, in caz contrar, sesizarea se va clasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare itm gicuro gicuro as vrea sa fac o sesizare on-line la itm arad. rog ajutor daca se poate. multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Am mare nevoie de un sfat, o informatie sau o instruire cum sa fac o reclamatie la itm mihaigeorgetaelisabeta mihaigeorgetaelisabeta pana de curand am lucrat la o firma din bucuresti pe un post de ospatar, fiind nevoita sa plec de acolo deoarece intarziase salariul cu aproximativ o luna, am ... (vezi toată discuția)
Restanta sau nu? eugen68octavian eugen68octavian Sunt functionar public cu statut special la un penitenciar din tara. Anul trecut am avut o perioada de concediu care a inclus si pastele. Mai am dreptul la ... (vezi toată discuția)