avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi

Mâine, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sesizare itm
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sesizare itm

as vrea sa fac o sesizare on-line la itm arad. rog ajutor daca se poate. multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:32, 28 Ianuarie 2013
Si ce te opreste? Ce nu sti sa faci?
ITM Arad se poate sesiza online la adresa de mai jos
email: itmarad@itmarad.ro

In sesizare treceti toate aspectele care constituie incalcari ale legsilatiei muncii de catre angajatorul dvs ... nu uitati sa va scrieti si date de identificare, in caz contrar, sesizarea se va clasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare catre itm a angajatorilor care folosesc munca la negru. valoy75 valoy75 Am lucrat la o fima de forat fantani timp de trei saptamani in calitate de sofer si de muncitor si nu m-i sa dat banii nici mie si nici celorlalti ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am facut o sesizare online pentru parcare neregulamentara ... Lumyna Lumyna Buna ziua! am facut o sesizare online pentru parcarea neregulamentara continua pe trotuar a unui autoturism si am trimis-o de pe adresa mea de email pe adresa ... (vezi toată discuția)
Teapa data de magazin on-line davidescucostel davidescucostel Buna seara , Am fost pacalit de catre un site on-line care ofera produse \\" reduse , la promotie .... etc \\" in felul urmator : - am cumparat un ... (vezi toată discuția)