Sunt functionar public cu statut special la un penitenciar din tara. Anul trecut am avut o perioada de concediu care a inclus si pastele. Mai am dreptul la inca doua zile de concediu pentru cele doua zile de pasti?
Multumesc pentru raspuns. Am facut cerere in acest sens in schimb domnul director, nu doreste in ruptul capului sa recunoasca acest drept, mi-a dat raspuns scris ca nu am dreptul...
Citind HG nr.1946/2004 observ ca durata CO este stabilita in zile calendaristice.
Daca in perioada in care ati fost in CO au intrat si cele 2 zile, atunci nu mai aveti posibilitatea de recupera aceste zile.
Raporturile de serviciu nu sunt supuse prevederilor Codului Muncii.
Va multumesc. In cazul de fata sa inteleg ca nu sunt aplicabile dispoz art. 1 al 2 din Codul Muncii? HG 1946/2004 nu are nici o dispozitie derogatorie... In temeiul carei legi nu sunt aplicabile prevederile codului muncii? Nici L 293/2004 cu modificarile la zi nu are nici o referire la acest aspect...
Alte discuții în legătură
Intrebare
eugen68octavian
Sunt un functionar public cu regim special la un penitenciar din tara. Anul trecut am avut concediul in perioada de Pasti. Cerand cele doua zile in plus ... (vezi toată discuția)