avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum pot inregistra manual activitatile mele ca sofer ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum pot inregistra manual activitatile mele ca sofer pe cartela tahograf?

Va rog sa-mi dati si mie un raspuns! Lucrez ca sofer doar 2 zile pe saptamana si ca sa nu mai folosesc "foi de libere" cum pot inregistra inactivitatea mea ca sofer pe cartela tahograf? Cand am fost oprit in trafic de inspectorii isctr m-i sa spus ca nu se mai folosesc foi de libere, ci sa introduc datele manual pe cartela. Multumesc anticipat!:frantic:
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 16:54, 5 Iunie 2015
Ce model de tahograf aveti. ?
Este digital ?
Este omologat ?
Ultima modificare: Joi, 4 Iunie 2015
legalmgm, utilizator
Taho este omologat si este Siemens VDO
Instructiuni de operare la adresa ARR:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Introducere date manual tahograf gabibotea gabibotea Cand este necesara introducerea manuala in Tahograf a datelor privitoare la activitatea soferului?Cum trebuie justificata activitatea soferului in situatia ... (vezi toată discuția)
Cartela tahograf retinuta abuziv titi_35 titi_35 Buna ziua, as avea si eu nevoie de o indrumare.Am lucrat in urma cu 6 luni la o firma de transport.In urma unor neintelegeri cu patronul ,mi-am incetat ... (vezi toată discuția)
Problema legata de a.r.r. vlaika ionela florina vlaika ionela florina Buna ziua. Va rog foarte mult sa-mi spuneti daca exista Ordin al Ministrului Tranporturilor emis pentru aprobarea normelor tehnice privind eliberarea, ... (vezi toată discuția)