avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Activitate danielnel

Activitate danielnel

Răspuns la discuția Pensia alimentara
multumesc ptr raspunsuri
Răspuns la discuția Pensia alimentara
si deci,cred ca,nici o intelegere verbala nu ar fi ceva bun,s-ar putea razgandi la un moment dat si m-ar putea da in judecata . Faptul ca nu am fost casatoriti legal poate schimba cu ceva situatia?
buna ziua. va rog o informatie, as vrea sa stiu daca intre mine si mama copilului se poate face un act la notar prin care ia renunta la pensia alimentara (data prin hotarare judecatoreasca) multumesc
Răspuns la discuția Impartirea mostenirii
da,dar este 3/4 din toata averea sau doar doar 3/4 di jumatate tatalui meu......nu stiu cum se imparte averea an astfel de situatii,chiar urmeaza sa merg la notar,si as vrea sa fiu un pic informat
Răspuns la discuția Impartirea mostenirii
da....deci am fost la notar,eu am semnat acel act prin care acceptam mostenirea,si la randul lor ele au semnat un act prin care renuntau la mostenire in favoarea mea
dupa ce surorile mele au renuntat la mostenire an favoarea mea,acum dupa dezbatere as vrea sa stiu care este cota mea si care al mamei mele,multumesc
Răspuns la discuția succesiunea
multumesc frumos.......
este decedat de 7 luni,decedatul fiind tatal meu, da,acea procura,data expres (acum am anteles) am facuto la notar,eu acceptand mostenirea. procura care am facuto surorii mele ,facea referinta ca,la dezbaterea mostenirei,succesiunei,daca este acelasi lucru, sa fiu reprezentat prin sora mea,
imputernicirea este ptr ca ea sa ma reprezinte pe mine la succesiune fara sa fie nevoie de prezenta mea,mai multe detalii nu va pot da :( multumesc data expres,mai exact ce anseamna?
Discuție succesiunea
antrebarea mea este: am facut inputernicire uneia din surorile mele ptr dezbaterea mostenirei,vroiam sa stiu daca cu acea inputernicire ar putea sa ma dezmosteneasca sau vinde bunurile familiei? mostenitori fiind eu cu mama mea,dupa ce ele au renuntat la mostenire,deasemenea mama mea lasandui inputernicire la randul ei sorei mele ptr dezbarerea mostenirei multumesc