Multumesc pentru raspuns.
Apartin de judecatoria Sectorului 1, Bucuresti.
Ma intereseaza in principal daca trebuie autentificate la avocat sau practica judecatoriei arata ca se accepta si sub semnatura privata.
Tocmai am deschis o firma si am evitat cu totul costurile de notar semnand doar eu actul constitutiv (semnatura privata). mi se pare absurd ca regulile sa fie mai stricte si mai costisitoare la un ong unde facem voluntariat decat la o firma unde scoatem profit.
Multumesc pentru raspuns.
Este nevoie de un statut si act constitutiv actualizat legalizat la notar? Sau doar de o anexa la ambele?
Este vreo posibilitate sa evitam costurile notariale? Aceasta este cea mai mare problema a noastra. Sa declaram pe propria raspundere etc.
Buna ziua,
Dorim schimbarea presedintelui unei Asociatii (nu este asociatie de proprietari ci ong).
El este numit in Actulul Constitutiv si in Statut. In statut apare aceasta informatie cu privire la Consiliul Director:
1. Asociatia este administrata de urmatorul consiliu director:
x - nume
x - nume
x - nume
2. Mandatul unui Consiliu Director este de un an.
3. Primul Consiliu Director este compus din:
x - nume
x - nume
x - nume
A trecut mai mult de un an de la infiintarea asociatiei, aproape doi. Intelegem ca consiliului director deja i-a expirat mandatul.
Ma intereseaza urmatorul lucru:
1) Ce trebuie facut pentru a schimba Presedintele asociatiei;
2) trebuie schimbat statutul si legalizat la notar impreuna cu actul constitutiv?
Multumesc
O zi buna!
OK, sesizez ITMul, ei primesc amenda de 1500 lei si eu sunt dat afara. Macar sunt obligatii sa imi plateasca o compensatie? In cazul in care suntem mai multi in aceeasi situatie se dau amenzi mai mari? Multumesc
Tocmai m-am angajat la o firma unde voi munci in ture 12/24. Adica muncesc 12 si am 24 libere. Nu am repaus saptamanal de 2 zile cum ar trebui. Lucrez deja de 2 luni si ma simt f f obosit. Cred ca ajung la 250 ore lucrate pe luna. Salariul e mare, dar nu mai imi convine. Pot face ceva sa schimb situatia?
ONG-ul nostru vrea sa construiasca un site. Un membru fondator al ONG-ului este de asemenea asociat intr-o firma de web design. Acea firma de web design poate sa ne construiasca noua site-ul si sa platim factura? Sau este conflict de interese?