avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1762 soluții astăzi
Forum Activitate frozi

Activitate frozi

Buna ziua! Vreau sa intreb ce putem face in situatia urmatoarea: la cresa erau 4 grupe, fiecare cu 3 asistente (ingrijitoare). Una s-a dus in pensie, si s-a desfiintat o grupa, astfel au ramas 3 grupe cu 4 asistente, in fiecare grupa sunt peste 30 de copii, iar spatiu este foarte mic pentru toti, aprox. 30 m2. Grupa s-a desfiintat din cauza lipse de personal. Se zice ca nu se pot face angajari.... Care este solutia? Cum se poate infiinta grupa, sau se poate angaja personal?
Va multumesc anticipat.
Buna ziua,
as vrea sa intreb cum pot sa devin coproprietar unei case? Parintii sunt acum proprietarii (e un teren pe care este construita casa noastra), ei detin si toate actele casei (care va fi intabulata in curand gratis de catre primarie). Care este cea mai ieftina metoda de a deveni (co)proprietar???
Multumesc anticipat pentru raspuns!
Buna ziua,
am o intrebare: ma intorc la lucru curand din CIC, si vreau sa mai fac inca un copil. Trebuie sa am iara 12 luni lucrate sau cum se calculeaza? Ex. ultimele 3 luni din indemnizatia pt. primul copil si inca 9 luni lucrate se poate, sau numai venituri din ultimele 12 luni lucrate?
Va multumesc anticipat pt. raspuns.