avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cresa - organizare, angajare personal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cresa - organizare, angajare personal

Buna ziua! Vreau sa intreb ce putem face in situatia urmatoarea: la cresa erau 4 grupe, fiecare cu 3 asistente (ingrijitoare). Una s-a dus in pensie, si s-a desfiintat o grupa, astfel au ramas 3 grupe cu 4 asistente, in fiecare grupa sunt peste 30 de copii, iar spatiu este foarte mic pentru toti, aprox. 30 m2. Grupa s-a desfiintat din cauza lipse de personal. Se zice ca nu se pot face angajari.... Care este solutia? Cum se poate infiinta grupa, sau se poate angaja personal?
Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Desfiintare cresa szaszati szaszati Buna! As avea o intrebare in legatura cu functionarea, mai precis desfiintarea creselor. In orasul nostru exista o singura cresa publica, cu 30 de copii. ... (vezi toată discuția)
Srl-d plasare forta de munca pentru cresa anomarairam anomarairam Buna ziua am un SRL-D infiintat, deocamdata nu am activitate sau salariati, neplatitoare de TVA si cu impozit pe venit. Doresc sa plasez forta de munca la o ... (vezi toată discuția)
Cum functioneaza succesiunea in cazul de mai jos? costing costing Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie si am nevoie de sfatul dumneavoastra. Astfel, bunicii mei au murit de curand. Ei au trei copii. In timpul ... (vezi toată discuția)